opc_loader

Uw laptop sneller maken


Na een aantal jaren komt het voor dat uw notebook een stuk langzamer gaat functioneren. Omdat dit vaak pas na enkele jaren is, zal dit geen ramp zijn, maar het is wel vervelend aangezien de laptop nog in prima staat verkeerd. Om deze reden lichten wij in dit artikel een aantal tips toe waarmee je jouw laptop een stuk sneller kunt maken.
 

SSD schijf toevoegen
Om jouw laptop sneller te maken is de beste optie om een SSD (Solid State Drive) toe te voegen. Een SSD schijf is eigenlijk een toevoeging op jouw huidige HDD (afkorting voor een traditionele harde schijf). Het voordeel van een SSD t.o.v. een grotere HDD is dat een SSD veel minder energie verbruikt en daardoor kan de laptop accu vele malen langer mee. De capaciteit die een SSD met zich meebrengt is in veel gevallen ook nog groter. In onze winkels informeren wij u graag nader over de mogelijkheden. Op onze technische dienst bouwen wij snel en graag een extra SSD schrijf voor u in.
 Reset naar fabrieksinstellingen
Verder kun je natuurlijk regelmatig even je browsergeschiedenis, cookies, downloadgeschiedenis etc. verwijderen om ruimte te maken. Echter zal dit op termijn niet voldoende zijn. Wanneer jouw laptop echt te traag geworden is om te functioneren is het een optie om het apparaat volledig te resetten naar fabrieksinstellingen. Op veel fora worden door enkele gebruikers positieve reacties achter gelaten op deze optie. Let natuurlijk wel op dat alle belangrijke documenten en berichten op een back-up staan of overgezet zijn, bij een ‘harde reset’ zullen deze berichten namelijk van de laptop verwijderd worden.

 

Bron: http://gsmcorrect.nl/ 

 

Winkelwagen
Afgeprijsd!
46,98 27,98