opc_loader

Computer Waalwijk

Zoekt u een computer in Waalwijk? In onze computerwinkel Vicomputer in Waalwijk bent u altijd welkom om u te laten adviseren door onze ervaren medewerkers.

Computer Waalwijk

Bij een computer in Waalwijk van Vicomputer kiest u voor zekerheid. Als aanvullende verzekering werken wij met drie soorten dekkingsmogelijkheden: silver, gold en platinum. De silver- en gold dekking geldt voor notebooks en tablets en de platinum dekking geldt ook voor desktops. Het eigen risico is slechts €50 per gebeurtenis. U bent hierbij verzekerd tegen vallen, stoten, water, vocht en stof. Ook bij een verkeerde elektrische spanning en een blikseminslag, brand, ontploffing of kortsluiting bent u verzekerd. Hierbij komt de dekking tegen diefstal, verlies en vermissing. Tenslotte bent u met de platinum dekking verzekerd tegen technische gebreken.

Computer in Waalwijk kopen

Wij vertellen u graag meer over de belangrijkste kenmerken van computers waar u op moet letten bij de aanschaf van een computer in Waalwijk.

  • Beeld
  • Videokaart
  • Type processor
  • Opslagcapaciteit
  • Besturingssysteem


Beeld en videokaart

De aanschaf van een pc is vaak exclusief een monitor. Wanneer u hier wel een monitor bij wenst, dan is de resolutie van het beeldscherm bepalend voor hoe scherp het beeld op de monitor wordt weergegeven. Hoe meer beeldpunten er worden weergegeven op het scherm, hoe scherper de details eruit zien. Dit resulteert in de uiteindelijke beeldkwaliteit. De videokaart van een computer is verantwoordelijk voor het samenstellen en doorsturen van beeldsignalen naar de monitor.

Type processor

Intel en AMD zijn de twee bekendste processors. De kloksnelheid is hierbij van belang. Deze frequentie geeft men weer in Megahertz (MHz). Hoe hoger het aantal MHz, hoe sneller de processor is. Dit is zeker iets om op te letten bij de aankoop van een computer in Waalwijk.

Opslagcapaciteit en besturingssysteem

Wat u precies wilt gaan doen met uw pc bepaalt de grootte van de harde schijf die u nodig heeft: de opslagcapaciteit. Als u bijvoorbeeld video’s wilt monteren, dan kan het geen kwaad om te kiezen voor een grote schijfruimte. Het besturingssysteem is de software die ervoor zorgt dat u kunt werken met de computer. Dit kan onder andere Windows 8 of Windows 10 zijn.

Kom naar Vicomputer in Waalwijk

Breng nu een bezoek aan onze computerwinkel in Waalwijk en ervaar de zekerheid die wij als winkel bieden. Bekijkt u gerust eens de computers in onze webshop zodat u weet wat u kunt verwachten.

Winkelwagen
Afgeprijsd!