opc_loader


Onze winkel is weer open, ook voor reparaties & onderhoud. Contact ons!
Onze nieuwe actieleaflet is uit, klik hier om hem te bekijken :-)
  

Merken
Betaalmethodes

 

         

Filters
€ 458
€ 500
Merken
Let op
Schermdiagonaal
Touchscreen
Processor
Intern geheugen
Opslagmedia
Videokaart
Beoordelingen

Refurbished

Wat is Refurbished?

Refurbished betekent in het Engels 'Gereviseerd'. In de IT- en computerwereld een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Tegenwoordig gebruikt men véél meer electronica zoals smartphones, tablets en laptops.

Waar komen refurbished producten vandaan?

Wereldwijd zijn er jaarlijks vele miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops, welke worden gefabriceerd en gekocht door verschillende gebruikers zoals consumenten en bedrijven. Onze leveranciers zijn gespecialiseerd in het opkopen en/of 'refurbishen' (reviseren) van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afschreven goederen van bedrijven en consumenten. Deze producten worden vervolgens door ons en/of onze partners gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit, binnen de hoge kwaliteitsnorm die wij hieraan stellen.

Op onze website vindt u een deel van ons assortiment, via de winkel zijn meer artikelen verkrijgbaar.  Mocht u specifieke specificaties zoeken, doe vooral navraag in de winkel.

Refurbished laptops zijn alleen af te halen in de winkel in Wageningen
 

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Afgeprijsd!
14,95 9,95