opc_loader

Verzekering tegen onheil: Vi-zekerheid

Verzekering van uw computer, laptop of tablet. Neem geen risico en kies voor Vi-zekerheid. U kunt uw aankoop verzekeren tegen allerlei van buiten komende onheilen. Binnen Vi-zekerheid bestaan drie soorten dekkingsmogelijkheden, te weten silver, gold en platinum.

Silver dekking (alleen voor notebooks en tablets)
24 of 36 maanden dekking tegen van buiten komende onheilen, zoals:
- vallen en stoten (ook door kinderen en huisdieren) en eigen schuld schades;
- verkeerde elektrische spanning (incl. inductie en piekspanning);
- blikseminslag, brand, ontploffing of kortsluiting (ook als die door het apparaat zelf veroorzaakt wordt);
- water (koffie, thee, limonade etc.), vocht, stof, rook roetdeeltjes en ongedierte.

Gold dekking (alleen voor notebooks en tablets)
36 maanden idem als de Silver dekking, maar dan tevens dekking tegen diefstal, verklaarbaar verlies en vermissing (diefstal uit vervoersmiddelen, openbare gebouwen en scholen is uitgesloten).

Platinum dekking (voor desktops, notebooks en tablets)
36 maanden idem als de Gold dekking, maar dan tevens dekking tegen technische gebreken (totaal 36 maanden garantiedekking).

Daarnaast voorziet de verzekering in een doorlopende transport- en verblijfdekking over de gehele wereld (ideaal voor notebooks en tablets) en wordt geen onderscheid gemaakt tussen particulieren en beroeps- en bedrijfsmatig gebruik.

Gedurende de eerste 12 maanden na aanschafdatum geldt bij schade wegens totaal verlies een nieuwwaarderegeling zonder afschrijving op basis van het verzekerde bedrag (aankoopbedrag). In het tweede jaar is bij totaal verlies een afschrijvingspercentage van toepassing van slechts 10%, in het derde jaar slechts 25%. Is reparatie economisch niet verantwoord, dan ontvangt u nieuwe apparatuur tot maximaal de verzekerde waarde.

Voor alle genoemde dekkingen geldt een beperkt eigen risico van € 50,- per gebeurtenis.

Vi-zekerheid is een verzekering die wordt aangeboden in samenwerking met Actua Assurantiën.
 

Klik op onderstaande afbeelding om het prijs- en dekkingsoverzicht als PDF te downloaden.Klik op onderstaande afbeelding om de algemene voorwaarden als PDF te downloaden.

Winkelwagen
Afgeprijsd!
11,98 9,98