opc_loader

Computershop Wageningen

In onze computershop in Wageningen zijn alle medewerkers zeer professioneel en ze hebben jarenlange ervaring met computers. Onze persoonlijke service en het advies dat wij daarbij geven wordt altijd erg gewaardeerd door onze klanten. Heeft u problemen met uw computer? Komt u gerust eens langs en onze technische dienst lost het voor u op.


Computershop Wageningen

Een voordeel van een computer is dat onderdelen en hardware eenvoudig te vervangen zijn. Dit is handig als een onderdeel kapot gaat en bovendien ideaal om de levensduur van de pc te verlengen door verouderde onderdelen te vervangen. Andere voordelen van een computer zijn:

  • Uitbreidbaarheid
  • Niet storingsgevoelig
  • Prettige werkhouding
  • Lage reparatiekosten


Een computer maakt het makkelijk en goedkoop om deze uit te breiden. Hierbij valt te denken aan meer geheugen of een grotere harde schijf. Een computer heeft bovendien minder risico op slijtage en defecten. Dit komt doordat het op een vaste plaats staat. Tenslotte zorgt een desktop computer voor een prettigere werkhouding ten opzichte van een laptop. De afstand tot het beeldscherm, de grootte van het toetsenbord en de positie van de muis bepaalt u namelijk helemaal zelf.


Kenmerken computers

Een desktop computer is een computer die op een vaste plek bij een bureau geplaatst wordt. Dit is direct een voordeel, omdat u hierdoor een vaste werkplek heeft. Hiernaast is het makkelijker en goedkoper om een computer uit te breiden. Extra functionaliteiten voegt u eenvoudig toe en zodoende past u de computer gemakkelijk aan naar uw eigen wensen. Hierbij valt te denken aan meer geheugen of een grotere harde schijf. Een computer heeft bovendien minder risico op slijtage en defecten. Dit komt doordat het op een vaste plaats staat. Daarbij heeft u geen beperkte accu. Tenslotte zorgt een desktop computer voor een prettigere werkhouding ten opzichte van een laptop. De afstand tot het beeldscherm, de grootte van het toetsenbord en de positie van de muis bepaalt u namelijk helemaal zelf.


Computershop Wageningen: Vicomputer

Naast bovengenoemde merken verkopen wij in onze computershop in Wageningen ook computers die wij zelf hebben gemaakt. Dit zijn onze computers op maat die u zelf samenstelt. Wij hebben drie modellen (Basic, Home en Deluxe) die geheel aanpasbaar zijn naar uw eigen wensen. Heeft u hier interesse in? Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Ook voor een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Winkelwagen
Afgeprijsd!
24,98 19,98