opc_loader


Betaalmethodes
 


 

Bij ons kunt u op vele manieren betalen. Op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst, wordt de gewenste betaalwijze gekozen. De opties in het bestelproces zijn: iDEAL (ABN-AMRO, Rabobank, ING bank, SNS Reaal, ASN bank, SNS Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot, Knab, bunq), betaling bij afhalen (contant of PIN), Bancontact/MisterCash, SofortBanking, Giropay en MyBank. Daarnaast is overmaken per bank mogelijk bij reservering via Email (50% vooruitbetaling via wettelijke regeling, de overige 50% kan na ontvangst van de levering worden voldaan).


Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo betaalt u vanuit deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.


IBAN: NL84ABNA0453715869
Tenaamstelling: VICOMPUTER BV


Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling op één van onze vestigingen af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Op al onze afhaalvestigingen kunt u eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.


Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vicomputer.nl.
 

Winkelwagen
Afgeprijsd!
46,98 27,98