opc_loader

Reparatie computers, laptops, tablets & randapparatuur
 

Wij staan voor kwaliteit. Wij doen meer dan alleen verkopen, Vicomputer biedt meer! De winkel heeft een eigen werkplaats, waar u terecht kunt voor alle voorkomende werkzaamheden rond de hard- en software van uw computer, laptop en randapparatuur (printer, draadloos netwerk etc). 
 


Dé oplossing voor alle merken. Onafhankelijk van merk of herkomst zijn uw computer en randapparatuur bij ons in goede handen. Onze technische dienst is met de juiste kennis en apparatuur uitgerust. Ook als het gaat om uitbreiding, advies of totaal-oplossingen. Vicomputer biedt altijd meer, bij ons bent u aan het juiste adres.
 

Zo geleerd, zo gedaan. Als bouwers van systemen op maat kennen wij deze tot in het laatste detail. De constante omgang met innovatieve technieken over de laatste 25 jaar is de basis van onze ervaring en zeer goede kennis van zaken. Elke winkel heeft gekwalificeerde technische mensen die u met raad en daad ter zijde staan. Wij helpen u ook graag bij andere merken en elders gekochte apparatuur.

Upgrade. Of u nu een grotere harddisk wilt, een betere geluidskaart, wij passen uw computer aan uw wensen aan. Update. Een nieuwere Windows versie, een beter stuurprogramma, wij geven u advies en houden uw computer up-to-date. Inbouw. Wij bouwen uitbreidingen in voor alle merken computers. Een DVD-brander, een draadloze netwerkkaart, we doen het goed en snel. Onderhoud. Computers hebben ook onderhoud nodig. Of het nu gaat om reiniging, viruscontrole, optimalisatie of diagnose, uw computer is bij ons in goede handen. Reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw computer of randapparaat weer vlekkeloos functioneert. Vlot en voordelig.
 

EHBC: Eerste Hulp Bij Computerproblemen.

Indien nodig kunnen wij u thuis bezoeken om technische problemen ter plaatse te verhelpen. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak via onderstaande contactgegevens.
 

Winkel Waalwijk - mail: waalwijk@vicomputer.nl - tel. 0416-660001
Winkel Wageningen - mail: info@vicomputerwageningen.nl - tel. 0317-358179


Mocht u uw oude apparaat willen inleveren, dan kan dit bij onze winkels. Indien u via de website heeft besteld, kunt u ook contact opnemen via info@vicomputer.nl. Daarnaast wijzen wij u graag op de mogelijkheid om uw oude apparaat lokaal in te leveren.

 

Winkelwagen
Afgeprijsd!
46,98 27,98